AdatvédelemAdatvédelem
Három csillagjegy, akire rátalál a szerelem az idei nyáron
promotion image
back icon

ma 02:42

Napi horoszkóp: a Bika felmondást fontolgat, az Ikrek jóvá teheti a hibáját, a Rák párkapcsolata a veszekedésük ellenére kikezdhetetlen

horoszkóp Fotó: Getty Images-1366802520 (2) horoszkóp Fotó: Getty Images-1366802520 (2)

Napi horoszkóp 2022. május 20., PÉNTEK:

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Ön általában szeret a háttérben maradni, most azonban önmagát kell mások elébe helyeznie. Uralkodó bolygója a Jupiterrel kerül fényszögbe, ami egyrészt nagyon kedvező helyzetbe hozza önt, amiben a Neptunusz ellentmondásos hatása miatt kicsit mégis kényelmetlenül érezheti magát. A protokollal vagy az előkelő, különleges körülményekkel is meggyűlhet a baja. Ezen a téren a délelőtt folyamán még kicsit képezheti magát.

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

A mai nap nem alkalmas a nagy elhatározásokra. Egyelőre még magában is bizonytalan, nem is csoda, ha másokkal való kapcsolata is döcögőssé vált. Különösen a munkahelyén bánthatja, hogy egyesek, akik nagyobb hangúak, de kisebb tudásúak önnél, előbbre járnak a ranglétrán. A felmondás azonban önmagában még nem jelentené a problémája megoldását. Járjon utána a lehetőségeinek!

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Nem kell megbékélnie a sorsával: ha valaha valamit elhibázott, az uralkodó bolygójára ható Jupiter most segít önnek abban, hogy változtasson, és jóvátegye, amit elrontott. Még az is megeshet, hogy egy vélt hátrányt az előnyére fordíthat. A lényeg, hogy semmit ne hagyjon annyiba, ne törődjön bele a kudarcokba! A jegyében hátráló Jupiter most éppen abban segíti meg, amit a közeli, vagy távolabbi múltban elrontott.

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Ha összeveszett a kedvesével, akkor a mai nap éppen alkalmas lenne arra, hogy kibékítse őt. Ez a Vénusz napja, és a szép szerelembolygó ráadásul az ön uralkodó bolygójával áll fényszögben. A konfliktus persze még él, de már tudja a megoldást. Egy kisebb veszekedés is esélyes, de mivel mindketten ragaszkodnak egymáshoz, az együttlétük megkérdőjelezhetetlen.

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Ma felajánlhatnak önnek egy kitűnő lehetőséget, ami a munkahelyi előmenetelét illeti. Ám, ha mégsem, akkor is nagyon vágyna egy bizonyos pozícióra. Ez esetben azonban önnek kell kezdeményeznie. Ha sikerül a legjobb ember fülébe elültetnie a bogarat, akkor bízhat abban, hogy a kérését idővel nagyon is számon fogják tartani. A kitartása és a kezdeményezőkészsége egyszer majd elnyeri jutalmát.

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Egy kollégáját ma különösen bosszantónak érezheti, de ne gondoljon a tettei mögé szándékosságot! Az is megeshet, hogy ő ugyanúgy „működik”, mint más napokon, egész egyszerűen önnél telt be a pohár és már nem bírja tolerálni az inkompetenciáját, a vicceit, vagy egész egyszerűen a személyiségét. A legjobban akkor érezheti ma magát, ha egyedül dolgozhat.

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

Az élete mostanában simán folyik, nem kell döntéseket hoznia. Pontosabban szólva inkább csak olyanokat, melyekkel kapcsolatban semmi kételye nem merül fel, mert magától értetődőnek érzi azokat. Egyszóval simán mennek a dolgok, él, mint hal a vízben. A szerelem is könnyű, és ma is módja van átélni annak testi, lelki és szellemi felemelő hatását. Minden síkon megéli és megérti Ámor üzeneteit.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Az utóbbi időszak zűrzavaros eseményeiből megtanulhatta, hogy a valóság nagyon sokféle lehet, és sok múlik az értékelésén. Mostantól azonban a filozófiai megállapításokon túljutva, már azon kell munkálkodnia, hogy a lehető legjobb oldalát ragadja meg, és valósítsa meg a lehetőségeinek. A jót muszáj a gyakorlatba átmentenie. A világ sorsa önön is múlik.

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

Ön ábrándos lélek, de most két lábbal kell a földön állnia. Minél inkább így tesz, azaz minél inkább igyekszik megfelelni az elvárásoknak és a kötelezettségeinek, annál kevésbé várhat szidást a környezetétől. Sőt, jutalom és elismerés lesz a része, ha jól dolgozik. Akkor a Szaturnusznak a jobbik, dicsérő, magasba emelő oldalát tapasztalhatja meg. Ha most megfelel az elvárásoknak, hamarosan sokra viheti.

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

Bár önnek megvan a nagyon határozott véleménye, és abban is biztos lehet, hogy mélyebbre lát, mint mások, a véleményét egyelőre jobb megtartania magának. Vagy, ha nem bírja ki, és muszáj elmondania valakinek a felfedezéseit, akkor csak olyanokat avasson be, akik önnel egy szellemi színvonalon állnak, akik nem egyszerűsítik le, vagy forgatják ki a szavait. Ne adjon támadási felületet!

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

A Hold ma az ön jegyébe lép át: bármi is történik ma önnel, azt érzelmileg sokkal sűrűbben éli át. Ezért jól teszi, ha olyan helyzetet teremt, amit jól élhet meg. Ha teheti, válogassa meg, azokat, akik körülveszik önt. A munkahelyén ezt talán nem teheti meg, de azt igen, hogy jól szól mindenkihez, amit azok valószínűleg jól is fognak viszonozni. Az estét viszont töltse a barátaival, a szerelmével!

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Bár már csak a Mars Neptunusszal való együttállásának kedvező hatását élvezheti, a teremtő erők ezáltal is nagyra nőnek önben. Kevesebb sugallatot kap ugyan, de a kreativitás mind a munkájában, mind a hobbijában tetten érhető. Amit kigondol, azt igyekszik is azonnal megvalósítani. Ha így tesz, nagyon jól teszi, mert ahogy a mondás tartja: addig kell ütni a vasat, amíg meleg.

50 éves létemre tettem meg azzal a férfival! Ha a lányom megtudja…

6+1 sztárbarátság, ami kiállta az idő próbáját

9 sztár, aki nem szégyelli, hogy narancsbőrös

Felbontotta az eljegyzését Szabó Zsófi és Shane Tusup

Mutatjuk, hogy néz ki manapság Gaby Dohm, azaz Christa nővér a Klinikából, akinek a mosolyát sosem felejtjük>>

A női orgazmus elérésének 3 titka – amit minden férfinak tudnia kellene>>

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről!

TERMÉKAJÁNLÓ
Katalin hercegnének pompásan áll a monokrómKatalin és Vilmos herceg kétnapos turnéra mentek Skóciába, és a hercegné már az...
Johanna gyógynövényes tanácsai felfázás ellenJohanna egészségtudatos nőnek vallja magát, aki évek óta tanulmányozza a gyógynö...
Endrei Judit nem akar nyafogni, de szomorú, amit elmondott a nyugdíjárólNem csak kedvtelésből dolgozik ennyi idősen.
Milyen volt az ágyban Tóth Dávid? A Nagy Ő döntőse, Annabella most kitálalt Őszintén elmondta, mi történt.
Mi, hogy házasság? Megdöbbentő, amit Shane Tusuppal és Szabó Zsófival közölnekAz álompár tegnap este jelentette be, hogy felbontották az eljegyzést, ömlenek a...
Megkapták a számlát a balatoni étteremben, majd alig hittek a szemüknek Ezért is pénzt számoltak fel. Elmondták, hogy miért.
felfázáskor elkerülnéd az antibiotikumotSzinte majdnem minden nő tudja, milyen kínzó panaszokat tud okozni a felfázás. A...

Hozzászólások

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Kiskegyed - AKCIÓK

Megjelent a legújabb Kiskegyed Konyhája (X)
Megjelent a legújabb Kiskegyed Konyhája (X)
Mentes receptekkel jelent meg a Kiskegyed Konyhája különszám (X)
Mentes receptekkel jelent meg a Kiskegyed Konyhája különszám (X)
Megjelent a Kiskegyed Extra Tavasz(X)
Megjelent a Kiskegyed Extra Tavasz(X)

PARTNEROLDALAK

FRISS HÍREK

Lélek

Tudjon meg többet! »
(Facebook/SzovjetszkojeIgrisztoje)
Videó folytatása
BEZÁRÁS